Military- és Kalandpark

A Military- és Kalandpark területén különböző akadályok vannak felépítve, amiket a résztvevőknek az előírtaknak megfelelően kell teljesíteniük. Az Akadályelemek menüpont alatt további információkat találsz a pályán található akadályokkal kapcsolatban. 

Várjuk cégek, iskolás osztályok, családok, baráti körök jelentkezését. A kalandparkot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára élvezetes, kihívásokkal teli, mégis teljesíthető legyen.

Military és kalandpark igénybevétele 2000Ft/fő/alkalom. Csoportok részére egyedi árajánlatot tudunk biztosítani. Az alábbi oldalon tudod felvenni velünk a kapcsolatot!

A park megközelítése

A kalandpark területén korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, így ha autóval érkezel, azt kérjük a Jelentkezési űrlapon jelezd számunkra. Limitált férőhelyekre való tekintettel parkolóhelyet csak felár ellenében tudunk biztosítani a versenyzők számára.

Pécs-Somogy és Pécs-Vasas között kell a 6-os főútról lekanyarodni a nádfedeles ház felé. 30 méter után kell ráhajtani a betonlapokból kialakított útra, 50 méter után jobbra kell kanyarodni a lőtér felé. A tájékozódást irányjelző táblák segítik.

További információkért kattints a Kapcsolat menüpontra.

Megmérettetnéd magad?

Időszakosan megrendezzük Military Games elnevezésű játékunkat, ahol a nevezők egymás között tudják megmérettetni tudásukat.

Verseny helye: Pécs Military és Kalandpark

Verseny ideje: 2021.10.09 10:00

Regisztráció: 2021.09.19 – verseny napjáig bezárólag.

A versennyel kapcsolatban a Military Games menüpont alatt találsz további információkat. 

Főbb támogatók

További támogatók

© 2017 Minden jog fenntartva!